Det nya coronaviruset – så är läget i Sverige och världen just nu

Spridningen ändras dag för dag, både i Sverige och världen. Därför är det är svårt att hålla sig uppdaterad på det senaste avseende Covid-19, det nya coronaviruset – helt enkelt eftersom informationen ständigt förändras. Här hittar du länkar med den senaste informationen om vad som gäller här hemma och på några olika resmål runtom i världen.

Det nya coronaviruset, eller Covid-19 som det formellt heter, upptäcktes i Kina i slutet av 2019. Sedan dess har viruset spridits över stora delar av världen, med en acceleration under slutet av februari och början av mars.

Eftersom Covid-19 är smittsamt har Sverige och många andra länder infört åtgärder och restriktioner för att minska spridningen.

Här intill har vi samlat länkar till information om läget i Sverige och världen och hur det hela tiden utvecklas.

Sök på Flygresor.se