Uppskatta din flygresas utsläpp och klimatkompensationskostnad

Fyll i vilka städer du reste till och från, och om du vill även flygplansmodellen & flygbolaget för att förbättra uppskattningens exakthet. Alternativt kan du skriva in flygnumret för att automatiskt hämta all annan data

Mest sökta De mest sökta destinationerna
Sista minuten Billiga flygstolar till sol och bad inom kort.
Spara tid och pengar Bli först med att ta del av de senaste billiga resorna.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!
Om Flygresor.se
Flygresor.se är Sveriges största prisjämförelsetjänst för flygpriser. Vi hjälper dig att jämföra priser mellan alla flygbolag och resebyråer med en enda sökning. Din väg till att boka en billig resa online börjar med en sökning hos Flygresor.se.

Jämför priser och hitta billiga resor

Att söka efter resor på nätet kan vara tidsödande. Därför erbjuder vi en heltäckande tjänst där du som resenär kan söka och jämföra flygpriser på en minut.

Du kan även filtrera resorna efter bland annat restid, pris, antal byten och även flygresornas klimatpåverkan.

Hitta flyg i sista minuten

Ska du resa med kort varsel? Inga problem. Med en egenutvecklad unik algoritm använder vi de över 60 miljoner sökningar som görs hos Flygresor.se varje år för att du ska kunna köpa de billigaste sista minuten-resorna.

Här kan du hitta flygstolar och weekendresor som är betydligt billigare än normalfallet.

Resor till hela världen

Hos Flygresor.se får du svar från över 30 resebyråer på nätet och av tusentals flygbolag. Vi hittar inrikesflyg, lågprisflyg, ja alla världens flygbolag och låter dig välja vem du vill boka din resa hos.

Vi är inga resguider utan ger dig verktyget för att kunna göra ett medvetet val som ger dig lägst pris och mest information före köp. Som vi säger i reklamen: Sluta söka här och där – vi söker everywhere.

Starry night sky over pine trees