Är du ressugen?

Peppa upp inför din nästa resa med någon av Flygresor.se:s spellistor på Spotify. Du kommer garanterat känna dig inspirerad. Våra Spotifylistor hjälper dig bestämma vart du ska flyga.

Spellistor
Se upp i backen
Känner du dig som Stenmark eller Stig Helmer i pisten? Oavsett så finns det nog få sporter som förenar motion, äventyr och nöje på bättre vis. Afterski är en annan trevlig "vinteridrott" som hör till. Vi har låtarna som får dig att dansa i täckbyxor!
Lyssna på spellistan i Spotify
Palmer och pina colada i Karibien
Palmer, hängmatta och paraplydrink. Vi har nog alla drömt oss bort till denna plats, speciellt i vintermörkret. Unna dig själv ett minne för livet med fullständig avkoppling. Den "jobbigaste" sysselsättningen blir att flytta stolen till skuggan och trycka på play-knappen.
Lyssna på spellistan i Spotify
Ingen vill sova i New York
Graffiti eller klassiska målningar? Fine dining eller streetfood? Hiphop, rock eller gospel? I staden som aldrig sover behöver du aldrig välja. Upplev allt till tonerna av vår musikaliska smältdegel!
Lyssna på spellistan i Spotify
Drömmar av guld i Kalifornien
Med vinden i håret och plattan i mattan längs västkusten känner du dig som en riktig filmstjärna. Via Pacific Coast Highway glider du från San Fransisco till Los Angeles med oslagbar utsikt hela vägen. Vi har musiken till din soliga roadtrip!
Lyssna på spellistan i Spotify
En pint på puben i London
Londonkänslan handlar om så mycket mer än ikoniska Big Ben, Madame Tussauds och Arsenal. Visst vill man känna pulsen och unna sig en pint i pub-landet nummer ett? Helst till tonerna av brittiska hits som gång efter annan omdefinierat popmusiken.
Lyssna på spellistan i Spotify
Oktoberfest året om i Tyskland
Vita hus med svarta knutar i Tyrolen eller vilt nattliv i Berlin? Via autobahn eller småvägar i bergen? Du väljer och vi har den rätta musiken till din curry-wurst. Danke schoen, Deuchland!
Lyssna på spellistan i Spotify
Låt romantiken bubbla i Frankrike
Franska skolan är inte bara en stilbildande matlagningsfilosofi där varje moment kräver minutiös noggrannhet. Den innefattar även romantik, bubbelvin och på senare år pulserande klubbmusik. Njut av en utsökt playlist från Frankrike. Bon apetit!
Lyssna på spellistan i Spotify
Orientalisk musik-mosaik
Stig in i "tusen och en natt" och upplev en ny värld! Besök livliga marknader, historiska platser och prova på lyxliv av sällan skådad rang. Upptäck orientens mystik med vår playlist!
Lyssna på spellistan i Spotify
Mytologi och magi i Grekland
Grekland är nog medelhavet i ett nötskal. Fantastiska anrika ruiner och lika hälsosam som god mat. Här finns både storstäder och mängder av öar. Både lugna och de med fokus på nattliv. Precis som vår playlist!
Lyssna på spellistan i Spotify
Tuk-Tuk genom tropiska Thailand
Storstadspuls med bästa nattlivet i Bangkok och Pattaya eller lugna dagar på stranden? En blandning av båda är tjusningen med Thailand. Sätt dig i en tuk-tuk, på med lurarna och njut av vår exotiska musikmix!
Lyssna på spellistan i Spotify
Vespa genom Italien
Pasta, pizza, parmaskinka och parmesanost - finns det något land som är mer förknippat med sina inhemska maträtter än Italien? Häpnas över antika fornlämningar, klassisk arkitektur och konst av de stora mästarna. Glid runt med gondol i Venedig till tonerna av vår playlist!
Lyssna på spellistan i Spotify
Dansa samba i Sydamerika
Regnskog och samba. Heta maträtter och lika heta nätter. Vi börjar med karneval i Rio och avslutar med jättesköldpaddor på Galapagosöarna. Se upp om du är rädd för att dansa. Musiken från Sydamerika är omöjlig att stå stilla till.
Lyssna på spellistan i Spotify
Kryddig mix från Turkiet
Orienten mäter Europa i en härlig mix med influenser från båda kulturer. Solsemester på milslånga stränder, shoppingfynd eller kultur och anrik historia? Turkiet har allt och vi har musiken som sätter dig i rätt stämning.
Lyssna på spellistan i Spotify
Flamenco och passion i Spanien
Finns det något annat land som är lika passionerat som Spanien? En storstadshelg i Barcelona eller en avkopplande vecka på Mallorca? Om det är solkusten som lockar så missa inte Picasso-museet i Malaga. Spanien har dessutom fantastiska golfbanor. Men först tar vi en siesta!
Lyssna på spellistan i Spotify
Förfesten till solsemestern
Glöm jobb och vardag. Njut av solnedgången och ladda inför nattens äventyr med vår samling gamla och nya partyklassiker. Vinden är varm och dryckerna är kalla. Semestern kan börja!
Lyssna på spellistan i Spotify
Starry night sky over pine trees