meny

Världen är ett sjukt kul ställe

Det finns så mycket annat att uppleva än stränder, gamla byggnader, shopping och all inclusive hotell. Vi har rest runt lite och hittat några väldigt speciella resmål och hoppas kunna inspirera er till både annorlunda upplevelser och resor.

TV-Reklam

Simma med grisar på Bahamas!

Titta på filmen. Bara titta på den! Paradisö, sol, stränder, underbart vatten - och grisar! Det här borde vara en obligatorisk terapiresa för alla höstmörkerdeprimerade nordbor. Ring din lokala kommunpolitiker och kräv nu!

På ön Big Major Cay bor ett gäng grisar som en gång i tiden var tama men under åren lämnats åt sitt minst sagt, härliga öde. De är vana vid besök och att lokalbefolkningen matar dem. Därför välkomnar de glatt alla som kommer i närheten, genom att simma ut och möta båtarna. Det finns inga officiella turer som går hit, utan man får boka båt och guide från någon av de närliggande öarna Stanley Cay, George Town eller Nassau.

Förutom en härlig upplevelse finns det också en sensmoral i den här historien - hur bra man än har det, finns det alltid något svin som har det bättre.

Senast sökta

De senaste sökningarna.