Hjälp och Information

Här hittar du tips och information om Flygresor.se, hittar svar på vanliga frågor om Flygresor.se samt får information hur du kommer i kontakt med Flygresor.se

Information

Flygresor.se är en prisjämförelsesajt för flygresor. Vi hjälper dig att söka upp och jämföra priser hos alla de resebyråer och flygbolag som säljer flygresorna. Hos oss söker du samtidigt på alla ställen. Vi ger dig sedan möjligheten att välja vem du vill köpa resan hos. Flygresor.se säljer inte flygbiljetter utan vi hjälper till att hitta bäst pris och resa.

Som besökare på Flygresor.se kan du snabbt och enkelt hitta billigaste och bästa resan till den destination du söker. Vi hjälper dig också att söka efter mer avancerade resor som innehåller många stopp eller måste gå via speciella flygplatser. Dessutom kan du med våra unika funktioner söka efter upp till 15 resor samtidigt med vår priskalender eller lägga prisbevakningar på just de datum då du vill resa.

Flygresor.se är en produkt från Svenska Resenätverket AB från Sverige. I Sverige driver Svenska Resenätverket sedan 2007 Flygresor.se, den överlägset största och mest populära prisjämförelsesajten för flygresor. Vi har som ambition att vara ditt lokala val även utanför Sverige. Vi strävar efter att vara världens mest vänliga och sociala sökmotor för flygresor. För oss betyder din upplevelse och att du hitta bäst pris och resa allt. Du ska också kunna dela med dig av din upplevelse och de resor du hitta. Vi strävar ständigt efter att förbättra oss, utveckla nya funktioner och bli bäst på resor från just den plats du befinner dig på. Att resa är något socialt och positivt. Vårt mål är att själva bokningen av resan ska fungera på samma sätt.